Τετάρτη 06.12.2023 | Εορτάζουν: Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολέττα, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολέτα, Νικόλ

Ημερίδα υγείας στον Δήμο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ18.10.2022 | 4:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Πύλης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Πύλης, με την Ελληνική Πνευμολογική Εταιρία, με την 5η Υ.Πε. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και με την Πνευμολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οργανώνει επίκαιρη Ημερίδα Ιατρικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Πλησιάζοντας το τέλος της πανδημίας».

Επίσημος  προσκεκλημένος ο κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, Καθηγητής Πνευμονολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τ. Πρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μετά την ομιλία θα γίνει δωρεάν σπιρομέτρηση από εξειδικευμένους γιατρούς.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο πρώην Δημαρχείο Γόμφων – Κοινότητα Λυγαριάς στις 11.00 το πρωί με 15.30.

Στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του καθηγητή Κ.Ι. Γουργουλιάνη με τίτλο «Πλησιάζοντας το τέλος της πανδημίας. Από τις 11.30 θα ξεκινήσει η διενέργεια δωρεάν σπιρομέτρησης, με στόχο την πρώιμη διάγνωση χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας μέσω λειτουργικού ελέγχου του αναπνευστικού. Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού σπιρομέτρησης: 2434350030. Προ των σπιρομετρήσεων θα διενεργηθεί έλεγχος με rapid test για SARS – COV2.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης