Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ήρεμο διάλειμμα στα Μετέωρα

ΤΟΠΙΚΑ28.03.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δύο από τους καλύτερους προορισμούς για ένα ήρεμο διάλειμμα στην Ελλάδα είναι η Άσσος και τα Μετέωρα σύμφωνα με την Daily Express. Tο ταξιδιωτικό blog European Best Destinations πρότεινε μια σειρά από πόλεις στην Ελλάδα για ήσυχες διακοπές, με την Άσσο στην Κεφαλονιά και τα Μετέωρα να ξεχωρίζουν.

Το blog European Best Destinations, συστήνει επίσης ένα ταξίδι στα εκπληκτικά Μετέωρα, που βρίσκονται δίπλα στην οροσειρά της Πίνδου στη Θεσσαλία. Μακράν, το πιο χαρακτηριστικό μέρος των Μετεώρων είναι τα μοναστήρια της περιοχής, τα οποία είναι χτισμένα στις κορυφές βράχων και παραμένουν ενεργά μέχρι σήμερα.

Ενώ οι τουρίστες μπορούν να ρίξουν μια ματιά τριγύρω, θαυμάζοντας τα ανεκτίμητα έργα τέχνης που φιλοξενούνται στα μοναστήρια, τα Μετέωρα αποτελούν επίσης έναν επίγειο παράδεισο για τους λάτρεις της φύσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης