Πέμπτη 27.01.2022 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Ήρθαν για να ψηφίσουν οι ετεροδημότες

ΤΟΠΙΚΑ25.05.2019 | 3:36 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Αρκετοί ετεροδημότες κατέφθασαν αυτές τις ημέρες και στους τέσσερις δήμους του νομού Τρικάλων, ώστε να ψηφίσουν. Η κίνηση σε λεωφορεία και τρένα ήταν αρκετά αυξημένη, με το υπεραστικό ΚΤΕΛ να βάζει επιπλέον δρομολόγια για να εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό και όλοι να μπορέσουν να φθάσουν στον τόπο των εκλογικών τους δικαιωμάτων για να ψηφίσουν.

Καθοριστική η ψήφος τους βέβαια, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα, οι υποψήφιοι έδωσαν τη μάχη να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους με ομιλίες στις μεγάλες πόλεις καλώντας τους συμπολίτες τους να συμμετέχουν στις εκλογές.

Το κέντρο των Τρικάλων είναι ασφυκτικά γεμάτο, αντίστοιχα και στις υπόλοιπες πόλεις Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα. Το όλο κλίμα βέβαια ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, καφετέριες, ουζερί ταβέρνες, που πήραν σίγουρα ψήφο εμπιστοσύνης από τους ψηφοφόρους που βρήκαν παράλληλα και την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς.

Βέβαια, δεν αναμένεται αντίστοιχη κίνηση και στην περίπτωση που στηθούν κάλπες και δεύτερη Κυριακή με το σώμα των ετεροδημοτών να είναι καθοριστικό για το τελικό αποτέλεσμα και την ανάδειξη νέων δημοτικών αρχών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020