Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Ηταν πραγματική γιορτή του Kick Boxing

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.12.2019 | 12:52 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Mεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες Junior Kick Boxing που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας, που διοργάνωσε ο Τρικαλινός σύλλογος Diamond Fighters

Oι συγκεκριμένοι αγώνες διεξάγονται για δεύτερη φορά φέτος τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και η αλήθεια είναι ότι η φετινή διοργάνωση σημείωσε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία , με μαζικότερη συμμετοχή, καθώς το παρόν έδωσαν 250 και πλέον αθλητές από συλλόγους ολόκληρης της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήρθαν σύλλογοι από περιοχές όπως το Καρπενήσι, η Κοζάνη,η Πτολεμαίδα, τα Γρεβενά, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, η Λάρισα και φυσικά τα Τρίκαλα, που με τη συνοδεία προπονητών και των γονέων τους γέμισαν τόσο το χώρο των αγώνων όσο και τις κερκίδες του κλειστού της Μπάρας σε μία πραγματική γιορτή για το Kick Boxing στην πόλη μας.

Tα παιδιά χάρηκαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες υψηλού επιπέδου ξεδιπλώνοντας τις δυνατότητές τους, μέσα από την ευγενή άμιλλα.

Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι με την παρουσία τόσων ανθρώπων στα Τρίκαλα ενισχύθηκε και ο αθλητικός τουρισμός της περιοχής.

Οι διοργανωτές θέλουν από την πλευρά τους να ευχαριστήσουν όλους τους συλλόγους προπονητές και αθλητές και γονείς για την παρουσία τους στην εν λόγω διοργάνωση, από την οποία το μόνο βέβαιο είναι ότι βγήκε κερδισμένο το άθλημα. Επίσης ευχαριστούν τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. ‘Ακη Αναστασίου, που στηρίζει πάντα τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Από την πλευρά του ο προπονητής και υπεύθυνος του συλλόγου Diamond Fighters Φώτης Γεωργόπουλος δήλωσε τα εξής: “Η δουλειά μας είναι να δώσουμε χαρά στα παιδιά και να θωρακίσουμε την αυτοπεποίθησή τους. Σας ευχαριστώ όλους δουλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς για τη στήριξή τους στην προσπάθειά μας”.

Στο περιθώριο των αγώνων είχαμε και κάποιες βραβεύσεις. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν τρεις επαγγελματίες αθλητές. Ο  επαγγελματίας πυγμάχος, Αλέξανδρος Ρήγας που γεννήθηκε και ζει μόνιμα στη Γερμανία, αλλά κατάγεται από τα Τρίκαλα.

Στο Μιχάλη Αργύρη επαγγελματία αθλητή του Kick Boxing που αγωνίζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και φυσικά στο Στέφανο Μπαγλατσάκο, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο event, καθώς προετοιμάζεται αυτό τον καιρό για το σπουδαίο αγώνα του κόντρα σε Κινέζο αθλητή και για το λόγο αυτό την πλακέτα παρέλαβε η αδερφή του Δήμητρα.

Επίσης αρχηγός και εκπρόσωπος του Shidokan Hellas Shidon Boxing Λήο Κατσούρας πραγματοποίησε τη βράβευση του Αντιδημάρχου αθλητισμού ‘Ακη Αναστασίου για την προσφορά και τη βοήθειά του στο συγκεκριμένο άθλημα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop