Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κ. Αγοραστός για εκλογές: Μαζί με τον Χρήστο Μιχαλάκη πάντα, είναι οικογένεια

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.03.2023 | 6:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για την τραγωδία των Τεμπών, αλλά και την επόμενη εκλογική αναμέτρηση μίλησε στη Λέσχη 97,6 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Όπως είπε «Δύσκολο να περιγράψω αυτά που ζήσαμε στην τραγωδία των Τεμπών, την οποία ακόμα τη ζω. Όταν μίλησα με την οικογένεια ενός θύματος, η μητέρα του παιδιού είπε ότι δεν θέλουν εκδίκηση, αλλά να στείλουν ένα μήνυμα υπευθυνότητας. Αυτό με έχει στιγματίσει, μια μητέρα που έχασε το παιδί της το μόνο που ζητάει είναι να δείχνουμε υπευθυνότητα.

Αναγκαστικά προχωράμε, κοιτάμε μπροστά, και πάμε για τις εκλογές του Οκτωβρίου. Δε γνωρίζω αν θα υπάρξει αντίπαλος από την άλλη πλευρά, για μένα αντίπαλος είναι ο εαυτός μου ο ίδιος, ο στόχος είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Στα Τρίκαλα φυσικά θα είμαστε μαζί με το Χρήστο Μιχαλάκη πάντα, είναι οικογένεια».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης