Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κ. Κρεμμύδας προς Κ. Παπαστεργίου: Κοιμάσαι το βράδυ;

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.05.2021 | 3:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μία αιχμηρή, αλλά ταυτόχρονα και από καρδιάς, ανάρτηση στο Facebook, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για τα Τρίκαλα» Κώστας Κρεμμύδας, επανέρχεται στο θέμα των δεσμεύσεων τραπεζικών λογαριασμών δημοτών και καλεί τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου να «κάνει πίσω» και να αναγνωρίσει το λάθος του.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει:

Στον απόηχο της εβδομάδας και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δεσμεύσεις των λογαριασμών των συνδημοτών από τη δημοτική αρχή , φάνηκε τελικά ότι δημιουργήθηκε πολύ εντονότερο πρόβλημα από αυτό που από τη Δευτέρα φανταστήκαμε ότι θα υπάρξει και άμεσα καταγγείλαμε.

Δήμαρχε, σου την είπανε όλοι ,δημοτικές παρατάξεις, κόμματα, απλοί δημότες και όχι μόνο πολιτικοί αντίπαλοι που αντιπολιτευτικά είναι ορθό και επιβεβλημένο αλλά σου την είπανε και οι ομοτράπεζοι σου και οι άνθρωποι της παρατάξεως σου.

Οι κουβέντες έπεσαν στο τραπέζι και παραμένουν εκεί, δεν τις παίρνουμε πίσω . Αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα.

Το μεγάλο ζήτημα είναι η ταλαιπωρία που υφίσταται μεγάλο μέρος του πληθυσμού του δήμου μας που τελευταίες δυο μέρες μάταια προσπαθούν να κάνουν ανάληψη μισθών και συντάξεων. Μια βόλτα στις τράπεζες σήμερα ήταν αρκετή για να αντιληφθείς τι έκανες.

Ναι είναι αλήθεια ότι υπάρχουν οφειλές στο δήμο από τους δημότες, αλλά μήπως και ο δήμος είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του;

Μήπως έχουμε επισκευάσει τους δρόμους; Μήπως σ’ αυτούς που χρωστάνε την εισφορά σε χρήμα έχουμε φτιάξει τις υποδομές, αποχετεύσεις, δρόμους, πεζοδρόμια κλπ. ως οφείλαμε;

Μήπως είναι τόσο μεγάλο έγκλημα να χρωστάς κλήσεις από παράνομο παρκάρισμα, και πρέπει να τιμωρηθείς με τέτοια ταλαιπωρία και με ξαφνικό θάνατο στις τράπεζες;

Είναι τόσο μεγάλο έγκλημα μια οφειλή στο Δήμο για να στερήσεις από εισόδημα μια οικογένεια και από ρευστότητα μια επιχείρηση και πότε; μετά από ένα και πλέον χρόνο κλειστής οικονομίας λόγω πανδημίας.

Και είναι προσχηματικό Δήμαρχε από τη μια να προσπαθούμε να ελαφρύνουμε τους δημότες με τις όποιες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για να ξεπεράσουν τον οικονομικό σκόπελο και να επανέλθουμε στην κανονικότητα και από την άλλη να του σφίγγεις τη θηλιά στο λαιμό χωρίς να εξαντλούμε όλα τα όρια.

Αλήθεια Δήμαρχε σε πιάνετε, που λένε και στο χωριό μου, όλη αυτή η κατάσταση; Κοιμάσαι το βράδυ;

Ακόμη και τώρα, κάνε πίσω και ας σωθεί ότι είναι να σωθεί και να μειωθεί η ταλαιπωρία του κόσμου. Η μεγαλύτερη αρετή είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης