Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Κ. Κρεμμύδας: Σαφώς και τον κερδίζουμε τον κ. Παπαστεργίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.06.2021 | 8:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Σαφώς και τον κερδίζουμε τον κ. Παπαστεργίου και γι’ αυτό είμαστε εδώ», δήλωσε μέσα από την συχνότητα της Λέσχης 97,6 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Κων/νος Κρεμμύδας.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων «Άκουσα για την απόφαση του κ. Παπαστεργίου για τη διεκδίκηση της 3ης του θητείας, εγώ θεωρούσα ότι θα άλλαζε πολιτικό μετερίζι, αλλά πιθανότατα θέλει μια 3η θητεία για να ολοκληρώσει τα έργα που έχει σχεδιάσει.

Εμείς δεν φοβηθήκαμε ούτε την προηγούμενη φορά, ούτε τώρα θα φοβηθούμε. Σαφώς και τον κερδίζουμε τον κ. Παπαστεργίου και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Στην πρώτη φορά μπορεί να χρεωθεί πάνω μου και η απειρία, κάτι που τώρα δεν υπάρχει. Ξέρω τα προβλήματα του Δήμου, τις αδυναμίες του, την ανυπαρξία των έργων, καθημερινά τα βιώνω. Ο κ. Παπαστεργίου κάνει πολιτική καριέρα. Εγώ δεν είμαι καριερίστας πολιτικός, αγαπώ τον τόπο μου και γι αυτό προσπαθώ και μπήκα επικεφαλής μιας παράταξης για να προσφέρω.

Την επόμενη Πέμπτη υπάρχει προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο. Δηλώνω ευθέως ότι αν δεν γίνει δια ζώσης και ζητήσει ο Δήμαρχος να είναι πάλι με τηλεδιάσκεψη, η δική μας παράταξη θα απέχει. Δεν θέλουμε να μας γίνει συνήθεια η τηλεδιάσκεψη και η απουσία της φυσικής παρουσίας, γιατί κάπως ‘θαμπώνονται’ τα πράγματα με την τηλεδιάσκεψη. Θέλουμε να ασκούμε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα από κοντά, προσεκτικά βέβαια».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης