Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κ. Μητσοτάκης: Την επόμενη πενταετία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ31.05.2024 | 3:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στη σημασία των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου ασκώντας κριτική στην αντιπολίτευση ότι με τις προτάσεις της μας οδηγεί πίσω στην εποχή των μνημονίων αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στην Παιανία.

«Αυτές οι ευρωεκλογές έχουν μεγάλη σημασία, με έχετε ακούσει να λέω γιατί πρέπει να υπάρχει συμμετοχή στην κάλπη. Την επόμενη πενταετία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη και θέλουμε τη Νέα Δημοκρατία πανίσχυρη στο ευρωπαϊκό συμβούλιο να διαπραγματεύεται τα συμφέροντα των ελλήνων πολιτών» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός ο οποίος υπενθύμισε ότι «εμείς, η ΝΔ, είμαστε το κόμμα της Ευρώπης, ο Κωσταντίνος Καραμανλής έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη».

Όπως τόνισε «όταν προσέρχομαι σήμερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν μας αντιμετωπίζουν πια ως το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης αλλά ως την ευχάριστη έκπληξη της Ευρώπης. Και αυτό μας δίνει η άλλη δύναμη κι άλλες δυνατότητες».

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις ευρωκάλπες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε «την τελευταία εβδομάδα να εστιαστούμε κυρίως σε έναν στόχο: να πείσουμε τους συμπολίτες μας οι οποίοι μας ψήφισαν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου να ξανάρθουν στην κάλπη και να κάνουν ξανά ακριβώς το ίδιο»

«Δεν είναι η ευκαιρία αυτές οι ευρωεκλογές ούτε για την έκφραση επιμέρους δυσαρέσκειας ούτε για κάποιο επιμέρους παράπονο. Τώρα χρειαζόμαστε την συσπείρωση των φίλων της Νέας Δημοκρατίας» συμπλήρωσε στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός.

Ασκώντας, δε, κριτική στην αντιπολίτευση και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις ευρωεκλογές, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε «να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να μιλούν ξανά με γλώσσα που η κοινωνία έχει απορρίψει. Δεν έχουν αλλάξει τελικά. Μπορεί να έχουν ένα καινούργιο επικοινωνιακό περιτύλιγμα, ο λόγος τους, όμως, εξακολουθεί να διακρίνεται από διχασμό από τοξικότητα, από λαϊκισμό και από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης