Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κ. Παπακώστα: Διεκδικούμε έργα και μέτρα για τους πληγέντες από την πρώτη στιγμή, μέχρι και σήμερα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ03.02.2024 | 1:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Λεπτομερές ενημερωτικό σημείωμα, με πλήρες ιστορικό των ενεργειών της, υπέβαλε στην τοπική κοινότητα Διάβας, η Βουλευτής ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, σε απάντηση του αιτήματός των κατοίκων για ενημέρωση σχετικά με τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί, για την προώθηση των αιτημάτων τους.

Η Βουλευτής, η οποία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πεδίο, καταγράφοντας τις ζημιές, συνθέτοντας μάλιστα έναν φάκελο με φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις καταστροφές σε διάφορα σημεία του νομού, μόλις λίγες μέρες μετά το πλημμυρικό φαινόμενο που έπληξε τη Θεσσαλία, συντόνισε σειρά συναντήσεων με όλα τα αρμόδια Υπουργεία, υποβάλλοντας τα αιτήματα που αφορούσαν τον νομό Τρικάλων.

Η αποκατάσταση των έργων υποδομής, με κυριότερο αυτό της γέφυρας της Διάβας, βρέθηκαν στην κορυφή των προτεραιοτήτων της σε όλες τις συναντήσεις και επαφές με το Υπουργείο Υποδομών, ενώ, παράλληλα, οι συνέπειες της συγκεκριμένης καταστροφής στην καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Μετεώρων, κοινοποιήθηκαν σε όλα τα αρμόδια Υπουργεία, μαζί με στοχευμένες προτάσεις για λήψη μέτρων που θα διευκόλυναν τους κατοίκους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης