Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κ. Παπακώστα: Ο κόσμος να με κρίνει ανάλογα με την αξιοσύνη μου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ17.03.2023 | 6:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πίστευα από το 2019 ότι είναι η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, και αυτό πιστεύω και τώρα, όπως και ότι τότε ήταν η ώρα να εκλεγεί η πρώτη γυναίκα βουλευτής του Νομού με τη ΝΔ. Τώρα λοιπόν, θα ζητήσω από τον κόσμο να με κρίνει ανάλογα με την αξιοσύνη μου. Αν θεωρεί λοιπόν, ότι εργάστηκα σκληρά, στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων και αξίζω, τότε να με ψηφίσει. Αν όχι, να επιστρέψω στο επάγγελμα μου. Είμαι έτοιμη και γι’ αυτό.

Σε επικρίσεις που έχουν ακουστεί για το Χρήστο Μιχαλάκη, θα πω ότι είναι για μένα αδελφός, και δεν σηκώνω κουβέντα για εκείνον. Αδίκως έχει ακουστεί ότι δεν κράτησε ισορροπίες. Εγώ θέλω να τονίσω ότι δεν στηρίχθηκα ποτέ από κανέναν θεσμικό, ούτε από προέδρους, δημάρχους κλπ. Έτσι κι αλλιώς δουλεύανε και στηρίζανε τους σίγουρους, δεν τολμούσανε να πάνε με νέους ανθρώπους. Και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα για κάτι τέτοιο. Θεωρώ λοιπόν, ότι ορθά κινήθηκε ο Χρήστος, κι ας μην του το αναγνωρίζουν μερικοί…

Η δική μου φιλοσοφία είναι να δούμε τον τόπο μας και τη χώρα μας να προοδεύει, και με αυτές τις αρχές απευθύνομαι στις υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου αυτού».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης