Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

Κ. Σκρέκας: Ανοίγουμε παράθυρο για τους Έλληνες αγρότες

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ11.05.2020 | 4:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Κυβέρνηση στηρίζει την παραγωγική Ελλάδα μέσα από την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την πλήρη αξιοποίηση των σύγχρονων ψηφιακών μέσων για την οργανωμένη προβολή και διάθεση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων, επισήμανε το Σάββατο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και την εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά.

«Χρειαζόμαστε μια Ελλάδα που παράγει, μια παραγωγική Ελλάδα» είπε ο Τρικαλινός Υφυπουργός, αναφερόμενος στην εξελιγμένη ψηφιακή πλατφόρμα Greek Farms, την οποία παρουσίασε την Παρασκευή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Με αυτή την πλατφόρμα η Κυβέρνηση ανοίγει ένα παράθυρο στους Έλληνες αγρότες για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο, σημείωσε.

Η Κυβέρνηση έδωσε λύση και σε ένα μεγαλύτερα προβλήματα του απασχολούν αυτή την περίοδο τον αγροτικό κόσμο της χώρας, την έλλειψη εργατικών χεριών για τη συγκομιδή της παραγωγής. Όπως διευκρίνισε ο κ. Σκρέκας.

Όσοι άνεργοι θα εργάζονται στα χωράφια, θα μπορούν να το κάνουν λαμβάνοντας το εργόσημο, χωρίς να χάνουν το επίδομα ανεργίας όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης