Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Καμπάνια για το παραδοσιακό Πάσχα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ03.04.2024 | 2:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την τόνωση του τουριστικού προϊόντος της Καλαμπάκας, έχει θέσει ως ένα από τους πρώτους στόχους ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, με στοχευμένες κινήσεις, οι οποίες θα φέρουν άμεσα, αλλά και σε βάθος χρόνου, αποτελέσματα.

Μάλιστα, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο ράδιο Σταγών, ήδη ετοιμάζεται για μία δυναμική καμπάνια για παραδοσιακό Πάσχα στην περιοχή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα οφέλη του Γεωπάρκου Μετεώρων – Πύλης, το οποίο εντάχθηκε στα Παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO, που θα συνδράμει στο να μένουν οι επισκέπτες να μένουν περισσότερες μέρες. Μάλιστα, χθες αναμενόταν να βρεθεί στην Αθήνα για να έχει περισσότερη ενημέρωση για το θέμα.

Σε ερώτηση για το πέρασμα στην γέφυρα της Διάβας, τόνισε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης