Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Καμπάνια της ΚΝΕ ενάντια σ’ όλα τα ναρκωτικά

ΤΟΠΙΚΑ26.06.2018 | 12:33 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Με δανεισμένα τα λόγια από τον Ναζίμ Χικμέτ «…τίποτα πιο ωραίο, τίποτα πιο αληθινό από τη ζωή δεν είναι» ανοίγει για μια ακόμη χρονιά η καμπάνια της Τομεακής Οργάνωσης Τρικάλων της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων της ΚΝΕ θα προχωρήσει στην διοργάνωση ποδηλατοδρομίας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, την Τετάρτη 4 Ιούλη.

Στο πλαίσιο αυτό χθες αλλά και σήμερα μέλη της ΚΝΕ διοργανώνουν νέες πρωτοβουλίες με σκοπό την ενημέρωση των νέων της περιοχή μας.

Στη διήμερη ενημερωτική καμπάνια θα λειτουργεί περίπτερο στον χώρο της Πλατείας Ρήγα Φεραίου όπου θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό.

Μέλη της Τομεακής Οργάνωσης Τρικάλων της ΚΝΕ καλούν τις νέες και τους νέους να παλέψουν μαζί για τη νέα κοινωνία, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό. Για να μπορεί ο κάθε άνθρωπος, ενταγμένος στο κοινωνικό σύνολο, να είναι πρωταγωνιστής, να δημιουργεί, να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση της πραγματικότητας, να έχει ισότιμες σχέσεις µε τους γύρω του, να αναπτύσσει ολόπλευρα την προσωπικότητά του. Αυτή είναι η κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας όπου η χρήση ναρκωτικών γίνεται περιττή.

Παράλληλα προτείνει στη νεολαία να γυρίσει την πλάτη στις σκοταδιστικές θέσεις που τους θέλουν σύγχρονους σκλάβους, µε θολωμένο μυαλό και σκυμμένο κεφάλι βαφτίζοντας “θεραπεία” τη μαστούρα και “ελευθερία” τη σκλαβιά της εξάρτησης. Προοδευτικό για τη νεολαία είναι ό,τι της ανοίγει δρόµο για να απολαύσει τη ζωή της, για να ζήσει µε βάση τις σύγχρονες δυνατότητες της εποχής µας. Οι θέσεις όλων των άλλων κομμάτων για τα ναρκωτικά είναι βαθιά συντηρητικές γιατί προσπερνάνε τα συµπεράσματα της πολύχρονης έρευνας της επιστημονικής κοινότητας γύρω από το φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης, ενώ οι “φωστήρες” παρουσιάζουν τις ουσίες, ως …απλά “παρεξηγημένες”.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης