Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Καυστικό το περιοδικό Time με τον Τραμπ

ΔΙΕΘΝΗ11.06.2018 | 4:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με έναν άκρως καυστικό τρόπο επέλεξε το περιοδικό Time να αποτυπώσει τον Τραμπ και την ιδέα που έχει εκείνος για τον εαυτό του.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται να κοιτάζει τον καθρέφτη και το είδωλο του να φορά στέμμα και κάπα.

Σύμφωνα με το περιοδικό, αφορμή το εξώφυλλο στάθηκε η πολιτική επίθεση του Λευκού Οίκου απέναντι στον Ρόμπερτ Μούλερ, ειδικό σύμβουλο που έχει συγκροτηθεί για να εξετάσει πιθανή ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

«Σε αυτό το πορτρέτο του ο Τραμπ κοιτάζει έναν καθρέφτη και βλέπει έναν βασιλιά μπαίνοντας στο ρόλο του πώς αυτός και η νομική του ομάδα έχουν συμπεριφερθεί την τελευταία εβδομάδα και συνολικά τις τελευταίες 500 ημέρες, στην πραγματικότητα», λέει ο σχεδιαστής του εξωφύλλου και συνεχίζει: «Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο είναι αν θα τον έβαζα να κοιτάζει εμάς ή τον εαυτό του. Η οπτική του επαφή με κάθε αναγνώστη, κάθε Αμερικανός ταιριάζει καλύτερα στην κατάσταση».

Το περιοδικό αναλύει τα «οράματα της απόλυτης εξουσίας του Τραμπ», τη «διαμάχη Τραμπ απέναντι στο Σύνταγμα», καθώς και «γιατί θα τον εγκαλέσει ο εισαγγελέας Ρομπερτ Μουλερ», αρμόδιος σύμβουλος, ο οποίος που με την ομάδα εισαγγελέων και πρακτόρων του FBI εξετάζουν το αν η Μόσχα άσκησε επιρροή στις προεδρικές εκλογές.

Ο Τραμπ από την πλευρά του έχει χαρακτηρίσει όλη αυτή την έρευνα «κυνήγι μαγισσών».

Αυτή είναι η 4η φορά που ο Τιμ Ομπράιεν σχεδιάζει τον Τραμπ για λογαριασμό του περιοδικού Time.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης