Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Και δεύτερo υπηρεσιακό όχημα με παρέμβαση Παπακώστα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ06.10.2023 | 7:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μετά την πρώτη Υπουργική Απόφαση, που κοινοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικαλών, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου με νέα απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ακόμα ένα υπηρεσιακό όχημα αγροτικού τύπου, διατίθεται για την κάλυψη των αναγκών του νομού Τρικάλων.

Η Βουλευτής, κ. Παπακώστα, η οποία με παρέμβασή της στον Υπουργό, κ. Οικονόμου, στις 25 Σεπτεμβρίου, είχε αιτηθεί την ενίσχυση του στόλου της Υποδιεύθυνσης Τρικάλων, με μόνιμη διάθεση οχημάτων τύπου 4×4, λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής, μετά από την πρώτη απόφαση που εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, επικοινώνησε εκ νέου με το γραφείο του Υπουργού, για να ευχαριστήσει για τις άμεσες ενέργειές του, αλλά και για να αιτηθεί την περαιτέρω στήριξη με επιπλέον οχήματα.

Έτσι, με απόφαση του Υπουργού, ένα νέο υπηρεσιακό όχημα, το οποίο είχε αρχικώς διατεθεί στο Τ.Σ.Φ. Διδυμοτείχου, ανακατανέμεται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης