Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Και ο Κουρέτας… θέλει τον Φαμίση

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ13.05.2024 | 3:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΑΣ Μετέωρα με την Ανθούπολη στο «Βασίλης Καρακίτσιος».

Εκεί συναντήθηκε στην εξέδρα με τον συνάδελφο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Κώστα Φαμίση που τον υποδέχτηκε καλωσορίζοντάς τον θερμά, καθότι μεταξύ των δυο ανδρών υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο.

Ο κ. Κουρέτας πήρε πληροφόρηση από τον συντοπίτη Διευθυντή Πολιτιστικής Κληρονομιάς Θεσσαλίας της UNESCO και πρώην πρόεδρο του ΑΣ Μετέωρα και παρακολούθησαν το παιχνίδι που δεν είχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα για την τοπική ομάδα στην οποία ευχήθηκαν καλή συνέχεια καθώς τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα.

Βέβαια απ΄ ότι φάνηκε θα υπάρχει συνέχεια στην μεταξύ τους κουβέντα καθώς ο Περιφερειάρχης ενδιαφέρεται πολύ και για τον πολιτισμό οπότε λογικό είναι να θέλει τον Φαμίση του που έχει διάθεση για ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης