Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Και στη Φιλιππούπολη λόγω Ολυμπιακού Βόλου ο Σακελλαρίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ20.05.2024 | 4:53 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η αγάπη του γνωστού παλαιμάχου Χρήστου Σακελλαρίου είναι δεδομένη για τις ομάδες από τις οποίες πέρασε ως ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα ο ίδιος στηρίζει με κάθε τρόπο τον ΑΟ Τρίκαλα, με τον οποίο έκανε σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα, το Διγενή Νεοχωρίου σωματείο της ιδιαίτερης πατρίδας του, από τον οποίο πέρασε από διάφορα πόστα , αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου όπου επίσης γνώρισε μεγάλες πιένες ποδοσφαιρικά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των αγώνων μπαράζ όπου η ομάδα της Μαγνησίας ψάχνει την επιστροφή στη Γ’ Εθνική, ο Σακελλαρίου στηρίζει ανελλιπώς τον Ολυμπιακό και για το λόγο αυτό βρέθηκε την Κυριακή στη Φιλιππούπολη για το ντέρμπι με την Ανθούπολη.

Στο περιθώριο του αγώνα είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννη Παπαδόπουλο, στον οποίο ευχήθηκε καλή άνοδο.

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα της Μαγνησίας θα δοκιμαστεί στο Βασίλης Καρακίτσιος της Καλαμπάκας απέναντι στα Μετέωρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης