Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Και τώρα οι δυο τους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ30.04.2024 | 1:33 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η ώρα της στέψης για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας έφτασε.
Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη στις 4.30 μ.μ. θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, όπου θα αναμετρηθούν οι νικητές των δύο ημιτελικών, Διγενής Νεοχωρίου και ΑΣ Μετέωρα.

Το κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου είναι μεγάλο και στα δύο στρατόπεδα και αναμένεται ένα σπουδαίο παιχνίδι, που ευελπιστούμε ότι θα έχει και ωραίο θέαμα, αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων.
Ο νικητής πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξασφαλίζει και την είσοδο στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου ο Θεσσαλικός όμιλος ξεκινάει στις 12/5.

‘Οπως είχατε ενημερωθεί προ ολίγων ημερών από την “ΕΡΕΥΝΑ”, το γήπεδο Φήκης ήταν το επικρατέστερο για να φιλοξενήσει το μεγάλο τελικό του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής ανάμεσα στο Διγενής Νεοχωρίου και τον ΑΣ Μετέωρα.

Αυτό τελικά επιβεβαιώθηκε, με το σπουδαίο παιχνίδι που θα παρακολουθήσουν εκατοντάδες θεατές από όλο το νομό, να διεξάγεται όντως τη Μεγάλη Τρίτη στο γήπεδο Φήκης, με ώρα έναρξης τις 16.30.
‘Οπως συνέβη και τις δύο προηγούμενες χρονιές στον αντίστοιχο τελικό του πρωταθλήματος, έτσι και φέτος αναμένεται η προσέλευση να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με τις εκτιμήσεις να κάνουν για εκατοντάδες θεατών από όλο το νομό, που ίσως και να ξεπεράσουν τους 1000 στον αριθμό.
Να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι.
Την αναμέτρηση αναμένεται να διευθύνει ο αξιολογημένος ρέφερι Σωτήρης Πέτσας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης