Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Καλαμπάκα: Η αναμονή για τον λευκό καπνό και η μονομαχία στον ορίζοντα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ01.06.2023 | 7:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κοινή συνισταμένη αναζητούν οι υποψήφιοι του Κεντροαριστερού χώρου στην Καλαμπάκα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Την Πέμπτη υπήρξε συνάντηση του Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου με τον Σωτήρη Παπαχρήστο παρουσία των κ. Λύπα και Ντάρδα, σε συνέχεια των δηλώσεων του Δημάρχου στο Ράδιο Σταγών, όπου στην ουσία την είχε προαναγγείλει.

Λευκός καπνός, πάντως, από την συνάντηση δεν βγήκε, προτάσεις κατατέθηκαν εκατέρωθεν και αναμένονται νέες συναντήσεις το ερχόμενο διάστημα, με τον Θ. Αλέκο να έχει δηλώσει πως θα συναντηθεί και με τον Κ. Τόλη και ενδεχομένως και όλοι μαζί. Την ίδια ώρα, πάντως, πληροφορίες θέλουν τις προηγούμενες ημέρες να υπήρξαν μετακινήσεις υποψηφίων κεντροαριστερής προέλευσης προς την πλευρά του Δημάρχου με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε συνδυασμό με την δήλωσή του ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Μην ξεχνάμε πως ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων στους συνδυασμούς είναι ιδιαίτερα μεγάλος, κάτι που ενδέχεται να παίξει το ρόλο του στις εξελίξεις.

Βρισκόμαστε πιο κοντά σε μονομαχία Αλέκου – Αβραμόπουλου;

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης