Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κάλαντα στην Περιφερειακή Ενότητα

ΤΟΠΙΚΑ20.12.2018 | 3:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων επισκέφτηκαν οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων για να ψάλλουν τα καθιερωμένα κάλαντα. Με ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσία αποτελούμενη από ορχήστρα και χορωδία των νεαρών μαθητών και μαθητριών του σχολείου τραγούδησαν παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα κάλαντα παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού- Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννη Μπουτίνα.

Ο κ. Μπουτίνας ευχαρίστησε τα παιδιά και τους συνοδούς καθηγητές  την κα. Λαμπρινή Σταμάτη και τον κ.Στέλιο Λάσχο για την επίσκεψη τους και συνέχισε:

« Σας συγχαίρω για την σημερινή σας παρουσία σας εύχομαι καλές γιορτές με τις οικογένειές σας και τους δικούς σας ανθρώπους και η γέννηση του θεανθρώπου να φέρει υγεία, ευτυχία, και ελπίδα».

Κλείνοντας μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος και πρόσφερε παραδοσιακά γλυκίσματα.

Το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων  με την άψογη παρουσία του Συλλόγου Γυναικών Αμπελακίων όπου και έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα μεταφέροντας το μήνυμα των Χριστουγέννων  παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γεωργίου Τσίγκα ο οποίος από την μεριά του ευχαρίστησε τον σύλλογο για την επίσκεψη του και ευχήθηκε ευημερία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και δημιουργικό το νέο έτος. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο κέρασμα του οικοδεσπότη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης