Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κάλεσμα και έκκληση για αίμα από ΓΝΤ και Ιατρικό Σύλλογο

ΤΟΠΙΚΑ01.03.2023 | 6:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανακοίνωση για έκτακτη αιμοδοσία εξέδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων στην οποία αναφέρει πως «Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων καλεί εκτάκτως, όλους όσους μπορούν να δώσουν αίμα για τις ανάγκες των συμπολιτών μας στο δυστύχημα των Τεμπών να απευθύνονται  στην Αιμοδοσία του Γ.Ν. Τρικάλων, καθημερινά  από τις 8:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ και από τις 17:30 μ.μ έως τις 20:00 μ.μ & το Σαββατοκύριακο από τις 8:30π.μ έως τις 14:00 μ.μ.».

Παράλληλα, έκκληση για αίμα κάνει μέσω ανακοίνωσής του και ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων συμπαρίσταται στο εθνικό πένθος καθώς και στις οικογένειες των αδικοχαμένων συμπολιτών μας στο μοιραίο δυστύχημα των Τεμπών. Κάνει δημόσια έκκληση για αίμα.

Οι απαιτήσεις σε αίμα στα δυο Νοσοκομεία της Λάρισας είναι μεγάλες. Αφορούν οποιαδήποτε ομάδα αίματος. Επικοινωνήστε με το Νοσοκομείο Τρικάλων. Ας βοηθήσουμε όλοι σ’αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης