Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κάλεσμα του Δήμου Μετεώρων για την εθελοντική δράση Let’s do it Greece

ΤΟΠΙΚΑ13.04.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 14 Απριλίου η εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece 2024 μας καλεί να βγούμε στα δάση, στα πάρκα και σε χώρους «πράσινου», στοχεύοντας στον καθαρισμό και την προστασία τους. O Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με την «Πράσινη Κιβωτό» συμμετέχει στην εθελοντική δράση. Όλοι μαζί Δήμος Μετεώρων, πολίτες, εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας, σύλλογοι, φορείς, υπηρεσίες δηλώνουμε παρών και ενώνουμε τις δυνάμεις  στον κοινό στόχο. Δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Μετεώρων.

Χωριζόμαστε σε ομάδες και επιβιβαζόμαστε σε mini bus προκειμένου να ακολουθήσει ο καθαρισμός των ακόλουθων διαδρομών:

-Καστράκι (θέση Πλατάνια έως διασταύρωση Ι. Μ. Ρουσάνου)

-Ι. Μ. Μεγάλου Μετεώρου έως θέση Ψαρόπετρα

-Ι.Μ. Αγίου Στεφάνου έως θέση Ψαρόπετρα

-Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Καλαμπάκας έως διασταύρωση Ι.Μ. Αγίας Τριάδος

Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, βγαίνουμε έξω, φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε. Μια δράση από εθελοντές για εθελοντές, στην οποία φυσικά μπορούμε και πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και την αγάπη μας για αυτό τον ευλογημένο τόπο που ζούμε, δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας του φυσικού κάλλους των Μετεώρων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης