Δευτέρα 16.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κάλεσμα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για εγγραφή νέων μελών

ΤΟΠΙΚΑ17.10.2019 | 5:19 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες του Νομού να μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.isyriza.gr και να εγγραφούν ως νέα μέλη στο κόμμα, απευθύνει και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την εκδήλωση της περασμένης Κυριακής, με την συμμετοχή της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και του Δημήτρη Βίτσα, η Νομαρχιακή Επιτροπή εντείνει τις ενημερωτικές δράσεις, έτσι το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ να στεφθεί με επιτυχία, τόσο στην περιοχή μας, όσο και πανελλαδικά.

Στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος αναφέρεται:

Εδώ και λίγες ώρες είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα  www.isyriza.gr εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτοβουλία και απευθύνει πλατιά πρόσκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής «Οικογένειας» του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΡΕ  ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ».

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το τελευταίο διήμερο, με την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα στην Αχαϊα, με την ανοικτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, και οι οποίες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο Νομό μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε  μία νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική, μία σχέση ελκυστική, ζωντανή, συμμετοχική και ουσιαστική.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης