Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Καλλωπίζει τα χωριά ενόψει Πάσχα ο Δ. Μετεώρων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.04.2024 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον καλλωπισμό των χωριών ενόψει του Πάσχα ξεκίνησε ο Δήμος Μετεώρων, με την διαδικασία να ξεκινά από τα χωριά των Χασίων.

Παρών στις εργασίες ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μάλιστα προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση. Όπως τονίζει «Από τα χωριά των Χασίων ξεκίνησε ο καλλωπισμός των χωριών μας ενόψει του Πάσχα. Αν και η επίσκεψη μου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Β’ Τομέα Χασίων – Μαλακασίου – Κλεινοβού Σάκη Καψάλη στο Κακοπλεύρι, τους Σταγιάδες και την Αγναντιά πραγματοποιήθηκε χθες προτίμησα την ανάρτηση να την κάνω σήμερα για ευνόητους λόγους. Γιατί όπως μου είπαν κάτοικοι των χωριών τα προηγούμενα χρόνια ένιωθαν ξεχασμένοι. Μαζί με τον Πρόεδρο Βασίλη Παπά και την Έλενα Καράγιωργα είδαμε τα προβλήματα που υπάρχουν και δρομολογούμε άμεσα λύσεις. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να βρισκόμαστε δίπλα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των κατοίκων των χωριών μας. Μετά από χρόνια οι κάτοικοι των χωριών μας νιώθουν ότι η Δημοτική Αρχή τους σκέφτεται και είναι εκεί για να βελτιώνει την καθημερινότητά τους».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης