Πέμπτη 06.05.2021 | Εορτάζουν: Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη

Καλοτάξιδη η νέα χρονιά για το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ07.01.2019 | 4:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με την ευχή η νέα χρονιά να είναι καλοτάξιδη κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα από την διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Ανήμερα των Θεοφανείων, όπως επιτάσσει το έθιμο για την διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων και σε μια λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία η κοπή, μεταξύ των μελών της, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε αντί για κάποια μορφής δεξίωση τα χρήματα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, Αλέξιος Κανίνας, ο οποίος και μίλησε με λόγια αγάπης στα παιδιά και συνεχάρη τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ που σε δύσκολες εποχές διατηρούν πολλές θέσεις εργασίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τις μετακινήσεις των συνανθρώπων μας από τα χωριά προς τη πόλη, με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Τάκης Ιωάννου για ακόμη μια φορά στάθηκε στο πνεύμα συνεργασίας που διέπει τη λειτουργία του οργανισμού.

«Είμαστε όλοι μια οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε. Δε χωράει διχόνοια ανάμεσά μας. Μόνο συνεργασία για να μπορέσουμε να σταθούμε για ακόμη μια χρονιά όρθιοι και να παρέχουμε τις υπηρεσίες που πρέπει στο επιβατικό κοινό.», τόνισε ο πρόεδρος.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop