Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Καμία ανησυχία στον Α.Ο.Τ για την αφαίρεση βαθμών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ27.11.2019 | 12:14 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Την Τρίτη (26/11), το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλε αφαίρεση συνολικά 6 βαθμών από τα Τρίκαλα για οφειλές στους Σαΐντ Ζακουανί και Στάθη Συριόπουλο (ΦΩΤΟ)

Στην ΠΑΕ Τρίκαλα δεν ανησυχούν πάντως για το θέμα, καθώς έχουν χρονικό περιθώριο για να  τακτοποιήσουν τις οφειλές και να γλιτώσουν τις «καμπάνες», κάτι το οποίο θα γίνει, καθώς οι κυανέρυθροι κατά το πρόσφατο παρελθόν πλήρωσαν όλες τις οφειλές τους και έτσι απέφυγαν την οποιαδήποτε τιμωρία.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην Π.ΑS.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σαΐντ ΖΑΚΟΥΑΝΙ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 108/2019 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ευσταθίου ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 372/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης