Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κασσελάκης: Εξουσιοδοτήθηκα να προχωρήσω σε δομική διεύρυνση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ26.02.2024 | 5:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η επόμενη μέρα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι μια μέρα ελπίδας και δράσης, τονίζει ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης με δήλωση που πραγματοποίησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης «το συνέδριο έδωσε μια σαφή εντολή μετασχηματισμού του κόμματος», προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χρειάζεται «ένα δυνατό κόμμα, το κόμμα των μελών, με νέες διαδικασίες, με νέους τρόπους οργάνωσης· ένα κόμμα μακριά και πέρα από παιχνίδια συσχετισμών και ισορροπιών».

Εκτιμά ότι εξουσιοδοτήθηκε με ισχυρή εντολή να προχωρήσει «στην αναγκαία δομική διεύρυνση για μία μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία, η οποία θα κερδίσει τη Δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Παράλληλα επιχειρεί μέσω της δήλωσης να δώσει τον τόνο για τις ευρωεκλογές. «Σ’ αυτήν την Ευρώπη θα δώσουμε την επόμενη μεγάλη εκλογική μάχη: για να κερδίσουμε το μυαλό και την ψυχή της προοδευτικής Ευρώπης, που βαλτώνει στα αδιέξοδα της Δεξιάς και κινδυνεύει από τις πλάνες της Ακροδεξιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης