Παρασκευή 08.12.2023 | Εορτάζουν: Πατάπιος

Κασσελάκης: Η υπόθεση των υποκλοπών πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ31.10.2023 | 5:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε με τη εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασελλάκης.

Κατά την συνάντηση αυτή όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης, εξέφρασε «διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης» και «συμφωνήθηκε η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό». Ο κ. Κασελλάκης συνοδευόταν από το διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Μανώλη Καπνισάκη και τον επικεφαλής της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο.

«Συναντηθήκαμε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την ευχαριστούμε για το χρόνο της, συζητήσαμε με κύριο θέμα τις υποκλοπές και εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη Δικαιοσύνη αλλά και για την κοινωνία. Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό.

Να είναι ξεκάθαρο προς όλες και όλους ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και σε αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη Δικαιοσύνη στη χώρα μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης