Κυριακή 16.12.2018 | Εορτάζουν: Θεοφανώ, Μόδεστος, Ααρών, Αβραάμ, Αβραμία, Αδάμ, Αδαμάντιος, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Διαμαντής, Αδαμαντία, Αμάντα, Άντα, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ρουμπίνη, Εύα Δαβίδ, Δαυίδ, Δαν, Δανάη, Δεβόρα, Δεβώρα, Δεββώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρούμπεν, Ρουμπίνη, Ρουμπίνι, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη
niavis

Καταπτώσεις βράχων και χωμάτινων όγκων στα ορεινά

ΤΟΠΙΚΑ26.06.2018 | 6:44 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, εντούτοις οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διήμερο στο νομό Τρικάλων, όπως εξάλλου και σε πολλές περιοχές της χώρας θυμίζει φθινόπωρο.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν σε ορεινές περιοχές του νομού Τρικάλων και δη της Πύλης και της Καλαμπάκας έθεσαν σε ετοιμότητα την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Μηχανήματα και προσωπικό της Περιφέρειας ανηφόρισαν για τα ορεινά προκειμένου να προχωρήσουν στο καθορισμό του οδικού δικτύου, μιας και οι έντονες βροχές προκάλεσαν καταπτώσεις βράχων και μεγάλων χωμάτινων όγκων.

Προβλήματα εντοπίστηκαν από το ύψος της γέφυρας Αλεξίου, στην περιοχή Τρία Ποτάμια, στο Χαλίκι και την πλευρά της Μεσοχώρας.

Η επέμβαση, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, υπήρξε άμεση ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τα μηχανήματα και το προσωπικό θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόβλημα προκύψει μιας και το καιρικό δελτίο προβλέπει ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop