Πέμπτη 19.05.2022 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά ταβέρνα στους Ταξιάρχες

ΤΟΠΙΚΑ29.10.2018 | 4:44 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Κόποι μιας ολόκληρης ζωής έγιναν στάχτη μέσα σε ελάχιστη ώρα. Ένα κατάστημα το οποίο συνδέθηκε επί 35 συναπτά έτη με τη διασκέδαση, το καλό φαγητό, γενικά την ψυχαγωγία, καταστράφηκε ολοσχερώς. Μια επιχείρηση με την οποία ο ιδιοκτήτης της, δέθηκε συναισθηματικά, επενδύοντας για το μεροκάματο, έριξε αυλαία με το χειρότερο και πιο δραματικό τρόπο.

Ένα μαγαζί σήμα κατατεθέν για τους Ταξιάρχες, για τα γύρο χωριά των Πελινναίων, για τα Τρίκαλα και παλιότερα για τους διερχόμενους οδηγούς της παλιάς εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Η ταβέρνα «Νώντας», δεν υφίσταται πλέον καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής, σκορπώντας θλίψη στους ιδιοκτήτες.

Η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εντός της ταβέρνας και έλαβε άμεσα διαστάσεις εξαιτίας των υλικών. Επεκτάθηκε και στον εξωτερικό χώρο και μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να καταστρέφει τα πάντα. Άμεσα στο σημείο του συμβάντος κατέφτασαν 1 όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Οιχαλίας ενώ εξαιτίας της μεγάλης έκτασης συνέδραμαν δυο επιπλέον οχήματα από τα Τρίκαλα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστών η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στους ιδιοκτήτες της.

Πλέον η ταβέρνα «Νώντας» πέρασε στην ιστορία με το πιο δραματικό τρόπο…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης