Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κατάθεση αναφοράς Κ. Παπακώστα για την αποκατάσταση της γέφυρας του Κλοκοτού

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ07.02.2024 | 6:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια, κατέθεσε η Βουλευτής Τρικάλων, Κατερίνα Παπακώστα, ύστερα από επιστολή που έλαβε από την Κοινότητα Κλοκοτού σχετικά με το αίτημα των κατοίκων που αφορά την ανάγκη δρομολόγησης των απαραίτητων διαδικασιών για την άμεση αποκατάσταση της γέφυρας του Κλοκοτού, μετά τις ζημιές που υπέστη κατά τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου στην περιοχή μας.

Συγκεκριμένα στην επιστολή που υπογράφει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κλοκοτού, γίνεται αναφορά στο μέγεθος των ζημιών στην περιοχή και ειδικότερα στις τεχνικές υποδομές, όπως η γέφυρα του Κλοκοτού στο Νεοχωρίτη ποταμό, η οποία έχει καταστρεφεί ολοσχερώς. Μάλιστα τονίζεται πως η συγκεκριμένη γέφυρα εξυπηρετεί  κατοίκους και αγρότες της περιοχής αφού αποτελεί τον πιο άμεσο τρόπο μετάβασης προς τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της περιοχής. Ενόψει δε και της επικείμενης έναρξης της καλλιεργητικής περιόδου, η αποκατάσταση κρίνεται άμεση και επιτακτική.

Η Βουλευτής απευθύνοντας την αναφορά προς τους αρμόδιους υπουργούς, ζητά την ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να αποκατασταθεί η γέφυρα καθώς και σχετικό χρονοδιάγραμμα, συμμεριζόμενη την αγωνία των κατοίκων της περιοχής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης