Τετάρτη 28.07.2021 | Εορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δροσίς, Τίμων, Τίμος, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμα, Χρυσοβαλάντης, Βαλάντης, Βαλάντος, Χρυσοβαλάντος, Χρυσοβαλάντω, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντω

Καθαριότητα Καρυών – Ληθαίου εν όψει παζαριού

ΤΟΠΙΚΑ23.08.2018 | 5:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Άλλη μια παρέμβαση του Δήμου Τρικκαίων για την καθαριότητα του Ληθαίου ποταμού. Αυτή τη φορά, τα μηχανήματα του Δήμου κατευθύνθηκαν στο νότιο τμήμα της κοίτης του ποταμού, καθαρίζοντας τις όχθες από τη γέφυρα οδού Καρδίτσης μέχρι τις Καρυές. Προηγήθηκε η καθαριότητα στα βόρια των Τρικάλων, όπως συχνότατα και με πρόγραμμα γίνεται τα τελευταία χρόνια για το στολίδι της πόλης.

Η συγκεκριμένη δράση συνδυάζεται με την έναρξη του φημισμένου Τρικαλινού Παζαριού στις 14 Σεπτεμβρίου 2018. Ταυτοχρόνως, ο Δήμος Τρικκαίων, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σωτήρης Σακκάς, είχε προβεί σε συντήρηση και βάψιμο των κολώνων φωτισμού, σε τοποθέτηση λαμπών σε όλες τις κολώνες μέχρι τη ΣΕΦΑΑ και πλέον, σε καθαρισμό και των περιοχών πέριξ του Παζαριού και συνολικότερα στις Καρυές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop