Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Καθαρισμός και πλύσιμο των κάδων στην Καλαμπάκα και το Καστράκι

ΤΟΠΙΚΑ04.07.2024 | 8:31 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ξεκίνησε από συνεργεία του Δήμου Μετεώρων ο καθαρισμός και το πλύσιμο κάδων απορριμμάτων στην πόλη της Καλαμπάκας και στο Καστράκι.

Η Δημοτική Αρχή μεριμνώντας για την υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων και την προστασία της δημόσιας υγείας προχωρά σε μια αναγκαία δράση που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών καθαριότητας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της συσσώρευσης απορριμμάτων. Η καθαριότητα του τόπου μας αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής και παρακαλούνται οι πολίτες να τηρούν τους βασικούς κανόνες καθαριότητας και τα απορρίμματα να εναποτίθενται πολύ καλά δεμένα εντός των κάδων, ώστε να μην διασκορπίζονται και αποτελούν εστία μόλυνσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης