Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Καθαρίστηκε το αυλάκι του Ληθαίου

ΤΟΠΙΚΑ05.05.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το αυλάκι εκτόνωσης του Ληθαίου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ως προς την προστασία της πόλης των Τρικάλων από μελλοντικά πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς διοχετεύει τα νερά, εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις συνθήκες, από τον Ληθαίο στο ύψος της Θεόπετρας στον Πηνειό μετά τη Σαρακίνα.

Μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το αυλάκι καθαρίστηκε προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που υπάρξουν νέα πλημμυρικά φαινόμενα στο μέλλον.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης