Τρίτη 25.01.2022 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Καθημερινές οι συναντήσεις του δημάρχου Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ13.09.2019 | 5:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Καθημερινές είναι οι συναντήσεις του δημάρχου Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκου με φορείς του νομού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής Καλαμπάκας.

Οι επισκέψεις πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα μετά και την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του κ. Αλέκου, έχουν και πληροφοριακό χαρακτήρα καθώς αναλύονται οι στόχοι και ο προγραμματισμός για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σήμερα ο δήμαρχος Μετεώρων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου σε μια πρώτη συνάντηση μετά την ορκωμοσία του κ. Αλέκου.

Ο κ. Γιαγιάκος συνεχάρη τον δήμαρχο Μετεώρων για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή θητεία. Στην διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν προς συζήτηση δυο σημαντικά θέματα

Και συγκεκριμένα εκείνα του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Καλαμπάκας (Open Mall) στο οποίο το Επιμελητήριο Τρικάλων συμμετέχει ως φορέας υλοποίησης του έργου αλλά και το θέμα του συνεδριακού – εκθεσιακού κέντρου στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με το δήμαρχο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου να δεσμεύονται για συνεργασία προκειμένου να αποδώσουν καρπούς θέματα που σχετίζονται με την περιοχή των Μετεώρων.

 

Στα ορεινά του Δήμου

Ορεινές περιοχές του Δήμου Μετεώρων επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μετεώρων κ. Αλέκος. ανηφόρισε στη Δημοτική Ενότητα Τυμφαίων και επισκέφτηκε το πρώην δημαρχείο Κονισκού, όπου συναντήθηκε με τους προέδρους των κοινοτήτων. Εκεί συζητήθηκαν και αναλύθηκαν όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι κατάλληλες λύσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Α’ Τομέα Περιφέρειας κ. Στέφανος Θεοχάρης, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημήτριος Κόττης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Κερασοβίτης.

Εντωμεταξύ ο δήμαρχος συναντήθηκε και με την Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας. Ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Σιάχος και το Διοικητικό Συμβούλιο τον ενημέρωσαν αναλυτικά για την 31η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα Μετέωρα από 13-15/9/2019 από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης σε συνεργασία με την Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020