Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Καθορίζουν τις κινήσεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟΠΙΚΑ21.12.2018 | 4:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εκλογές στην ώρα τους, δηλαδή τον ερχόμενο Οκτώβριο βλέπουν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό το βάρος έχει πέσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Βέβαια, υπάρχει επαγρύπνηση, καθώς η συμφωνία των Πρεσπών βρίσκεται μπροστά και δεν είναι απίθανο να καθορίσει τις εξελίξεις, αν και στην τοπική νομαρχιακή πιστεύουν πως στο τέλος και η συμφωνία θα περάσει από τη Βουλή και δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα που θα οδηγήσει σε πρόωρες κάλπες. Όλα αυτά θα φανούν τον Μάρτιο, όπου είναι και το πιθανότερο να έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή.

Προς το παρόν λοιπόν, το βάρος πέφτει στην Αυτοδιοίκηση, όπου οι διεργασίες και οι επαφές, μετά την απόφαση για συνεργασία με τον κ. Κρεμμύδα στον Δ. Τρικκαίων συνεχίζονται. Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν όλα βαίνουν σε καλό δρόμο, υπάρχει πληθώρα υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο και η συνεργασία είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Όσο περνά ο καιρός το σχήμα θα αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμική, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε περίοδο εορτών.

Όσον αφορά την τους υπόλοιπους Δήμους είναι γνωστή η στήριξη στον κ. Αλέκο στην Καλαμπάκα και στην Φαρκαδόνα της κ. Μπότη. Ακόμη παραμένει ερωτηματικό ο Δήμος Πύλης, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Βέβαια, και εκεί μετά τις γιορτές αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Κατά τα άλλα η τοπική νομαρχιακή του κόμματος κινείται σε ρυθμούς… εορταστικούς, αφού είναι τέτοια η περίοδος που όπως γίνεται κατανοητό δεν επιτρέπει πολιτικές εκδηλώσεις. Προγραμματισμός πάντως, για το επόμενο διάστημα γίνεται με την εκδήλωση με τον αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κ. Παπαδημούλη στις 15 Φεβρουαρίου να έχει κλείσει ήδη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης