Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Κυκλοφοριακή Αγωγή

ΤΟΠΙΚΑ02.05.2024 | 4:40 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η κυκλοφοριακή αγωγή όλων μας, διαμορφώνει την κυκλοφοριακή μας συνείδηση προκειμένου να λειτουργούμε υπεύθυνα ως οδηγοί, πεζοί, συνεπιβάτες και ποδηλάτες.

Η εκπαίδευση αποτελεί βασική και αναγκαία προϋπόθεση έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τον όρο Οδική Ασφάλεια κατ’ ουσία.

Την Μ. Τετάρτη στο ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ Πύλης, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε αστυνομικούς του Α.Τ Πύλης, όπου τα αγαπημένα μας παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό σ’ ένα βιωματικό σεμινάριο βασικών αρχών κυκλοφοριακής αγωγής. Ευχαριστούμε πολύ για τη ευγενή ανταπόκριση του Α.Τ. Πύλης και ευχόμαστε γνώση και ασφάλεια σε όλους τους προορισμούς μας.

Με σεβασμό στον μοναδικό ρόλο του κάθε γονέα και στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού δημιουργούμε όλοι μαζί δεσμούς ζωής…

Από τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης