" /> ΚΔΑΠ «ΜΑΘΗΣΗ»: Μια Τετάρτη γεμάτη ΧΑΜΟΓΕΛΟ! - Η ΕΡΕΥΝΑ
Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

ΚΔΑΠ «ΜΑΘΗΣΗ»: Μια Τετάρτη γεμάτη ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

ΤΟΠΙΚΑ30.09.2022 | 5:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Αγαπητό μου ημερολόγιο θα ήθελα να δημιουργηθεί ένας σύλλογος που να χαρίζει χαμόγελο σε όλα τα παιδιά». Αυτό αποτύπωσε στο ημερολόγιό του ο μικρός Ανδρέας, όταν το 1994 αρρώστησε αλλά δεν έπαψε να προσφέρει δύναμη και αισιοδοξία στους γύρω του.

Έτσι, δημιουργήθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με στόχο την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των παιδιών και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Χάρη στη δική μας συμμετοχή, διευκολύνεται το έργο του οργανισμού. Για το λόγο αυτό, τα ΚΔΑΠ «ΜΑΘΗΣΗ» στηρίζουν την προσπάθειά τους.

Την Τετάρτη 28/9/2022 και ώρα 17:00 έως 21:00, στην αυλή του ΚΔΑΠ «ΜΑΘΗΣΗ»1,  διοργανώθηκε φιλανθρωπικό παζάρι με σχολικά είδη. Μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν την γραφική τους ύλη με πολύχρωμα και ευφάνταστα σχολικά είδη. Διάλεξαν ξεχωριστά αντικείμενα, διδάχθηκαν αξίες και απέκτησαν σημαντικά εφόδια για τη ζωή.

Όλοι μαζί μπορούμε!

Κάθε νέα σχολική χρονιά με περισσότερο ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

Ευχαριστούμε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Υπεύθυνη για την συνεργασία Κατσαρού Νεκταρία – Στέλλα Ζουλιανίτη

Από τα ΚΔΑΠ «ΜΑΘΗΣΗ»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης