Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Και ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο Ριζαριού

ΤΟΠΙΚΑ06.02.2019 | 6:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια ακόμη σημαντική παρέμβαση βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης στο Ριζαριό. Ο Δήμος Τρικκαίων με τη συνεχή και άψογη συνεργασία με τον Σύλλογο Νέων και Γονέων «Αγιος Γεώργιος» του οικισμού, προχώρησε στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου. Το βράδυ, πλέον, οι αγώνες ή απλώς η άθληση του κάθε κατοίκου, θα γίνονται πιο εύκολα υπό το φως των προβολέων που τοποθετήθηκαν στον αθλητικό αυτόν χώρο. Ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε στις εργασίας και ο Σύλλογος, συνεργαζόμενος με ιδιώτες, συμπλήρωσε κάποιες πρόσθετες παρεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν.

Ο Δήμος Τρικκαίων εξάλλου, έχει ήδη προγραμματίσει την αναβάθμιση του χώρου, με τη δημιουργία πάρκου για τους πολίτες, καθαρίζοντας ήδη τον χώρο. Το δεύτερο βήμα ήταν ο ηλεκτροφωτισμός, ώστε όλοι να μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο και τις νυχτερινές ώρες.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι ο Δήμος Τρικκαίων έχει επιλύσει και το χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης του οικισμού, ολοκληρώνοντας το σχετικό έργο και αναβαθμίζοντας τις συνθήκες για όλους τους κατοίκους.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop