Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

ΚΕΝΑΚΑΠ: Έληξε η προθεσμία

ΤΟΠΙΚΑ22.10.2018 | 4:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Έληξε την Παρασκευή 19/10/2018, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής Φακέλων Υποψηφιότητας επενδυτικών σχεδίων στα πλαίσια της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα, του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER  (ΠΑΑ 2014-2020) για το Ν. Τρικάλων.

Οι προτάσεις/Φάκελοι Υποψηφιότητας που κατατέθηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι συνολικά 38 με συνολική αιτούμενη δημόσια δαπάνη 3.060.490,66 € υπερκαλύπτοντας την δημόσια δαπάνη της πρόσκλησης. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τους ΟΤΑ Α’ και Β΄ βαθμού είναι 11, ενώ οι υπόλοιπες 27 κατατέθηκαν από πολιτιστικούς συλλόγους, ΜΚΟ και φορείς που έχουν στο καταστατικό τους υλοποίηση έργων δημοσίου χαρακτήρα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία της Αξιολόγησης των Αιτήσεων σε επίπεδο επιλεξιμότητας και κριτήριων επιλογής ώστε να γίνει η τελική ένταξή τους προς χρηματοδότηση.

Ταυτοχρόνως η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ συνεχίζει τη διαδικασία προετοιμασίας της δημοσίευσης πρόσκλησης έργων Ιδιωτικού Χαρακτήρα που αναμένεται σύντομα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης