Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

ΚΕΝΑΚΑΠ: Ολοκλήρωση των συναντήσεων για το Leader

ΤΟΠΙΚΑ12.07.2018 | 8:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ολοκληρώθηκαν οι Τεχνικές Συναντήσεις της εταιρείας «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.» με τους Δήμους Καλαμπάκας, Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας και με το το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Δημοσίων Έργων του Υπομέτρου 19.2. Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020 που υλοποιείται από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

Στις τεχνικές συναντήσεις συμμετείχαν οι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι των Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών των Δήμων, στελέχη και συνεργάτες των ΟΤΑ και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από το διευθυντή και τα στελέχη της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. για τις διαδικασίες υποβολής των προτάσεων δημοσίων έργων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση των πολιτιστικών – λαογραφικών συλλόγων και οργανισμών της περιοχής των Τρικάλων.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, την συμπλήρωση των αιτήσεων στήριξης και άλλες διευκρινίσεις υπεύθυνος/οι είναι: ο κ. Κουτής Βάϊος, ο κ. Καζαντζής Ευριπίδης και η κ. Θυμιάκου Γλυκερία, τηλέφωνο 24320 25370, e-mail: kenakap@kenakap.gr.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ