Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Κέρδισε την προσφυγή με Ζακουανί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ28.07.2019 | 1:21 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ένα θέμα που ταλάνιζε και συνεχίζει να ταλανίζει τις περισσότερες ομάδες, ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η ομάδα των Τρικάλων, είναι το θέμα το προσφυγών από παίκτες των σωματείων οι οποίοι μέσω δικαστηρίων διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.  Το τελευταίο διάστημα και γενικά τα τελευταία χρόνια η ομάδα των Τρικάλων ταλαιπωρείται από τέτοιες υποθέσεις και οι εκάστοτε πρόεδροι καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα.

 

Η ομάδα του ΑΟΤ μέσα σε λίγες μέρες δέχθηκε σχεδόν 10 προσφυγές τις οποίες η πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Αϊβάζογλου ήταν διατεθειμένος να διευθετήσει εάν και δεν ευθύνεται ο ίδιος θα το έκανε για το καλό της ομάδας. Το ευχάριστο σε όλη αυτήν την υπόθεση είναι ότι δεν χρειαστεί τελικά να <<πληρώσει>> για τον Ζακουανί.

 

Ο Ζακουανί την περσινή αγωνιστική περίοδο  αγωνίστηκε ελάχιστα στον ΑΟ Τρίκαλα, ενώ στο φινάλε της σεζόν κατέθεσε προσφυγή με την ΠΑΕ  να υποστηρίζει ότι είναι άκυρη. Το ζήτημα μεταξύ των δύο πλευρών λύθηκε τελικά δικαστικά  με την ενημέρωση από την ΠΑΕ να αναφέρει ότι η προσφυγή του Ζακουανί κρίθηκε ως άκυρη, που κακώς  έγινε καθώς ζημίωσε την ομάδα. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί ν΄ ανήκει στον ΑΟ Τρίκαλα, που θα αποφασίσει εάν θα κρατήσει ή όχι, δίχως να οφείλεται τίποτα όπως προσθέτουν οι κύκλοι της ΠΑΕ. Και έχουν λόγο να νιώθουν δικαιωμένοι από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

 

 Δε συνεχίζει ο Γιδόπουλος στα Τρίκαλα.

 

   Ο Τρικαλινός γκολκίπερ Νίκος Γιδόπουλος δε θα συνεχίσει στον ΑΟ Τρίκαλα, καθώς δεν υπήρξε  συμφωνία ανανέωσης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι για διάφορους λόγους δεν πήρε ευκαιρίες να ξετυλίξει το ταλέντο του και τις δυνατότητές του.

Ο Νίκος Γιδόπουλος, έβγαλε μάτια πρόπερσι σε όσα ματς χρησιμοποιήθηκε από το Θωμά Γράφα και πολλοί είναι εκείνοι που εξέφρασαν  την άποψη ότι μπορεί να φτάσει ψηλά.

Μάλιστα τέτοια εποχή έφτασε στο στόχαστρο ομάδων Σουπελιγκ. Θεωρούμε  ότι για ένα παίκτη στον οποίο ο Περικλής Αμανατίδης  θα μπορούσε να δώσει φέτος τη δυνατότητα να δείξει ότι αξίζει να φοράει τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα, καθώς πέρα από το ταλέντο του,  είναι γνωστό ότι αγαπάει ιδιαίτερα της ομάδα της πόλης και έχει πικραθεί για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

 

 Κρούση Ηρακλή σε Ρέμο για κατάθεση νέου αιτήματος στην ΕΠΟ.

 

Οι «κυανόλευκοι» έχουν προσδώσει, πλέον, απόλυτη προτεραιότητα στην προσπάθεια για ρεαλιστικές και άμεσες λύσεις, οι οποίες αφορούν στην επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας, όπως η προοπτική απόκτησης ΑΦΜ και συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, ώστε και η ΠΑΕ να απαλλαγεί από τα καταστροφικά χρέη, που την οδήγησαν στη διάλυση και – αγωνιστικά – να εξακολουθήσει να υπάρχει το Σωματείο σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών.

Επειδή, όμως, οι διοικούντες τον Γυμναστικό Σύλλογο, οι λοιποί φορείς του «Γηραιού» και εν γένει όλη η «κυανόλευκη» οικογένεια έχει… «τρελαθεί» με το σκεπτικό της… μη απόφασης (ουσιαστικά) της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με το αίτημα μερικής αποκατάστασης, ήδη κάνουν ενέργειες για νέα προσπάθεια στο ίδιο επίπεδο…

Συγκεκριμένα, κρατούν το γεγονός ότι η Επιτροπή δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, διότι το αίτημα δεν κατατέθηκε εκ μέρους του προσώπου, το οποίο διατηρούσε το απόλυτο έννομο δικαίωμα (Αντώνης Ρέμος, ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του 2011) και επιχειρούν να επανυποβάλλουν το αίτημα!

Με Ρέμο, μέσω του Χάρη Γρηγορίου

 

Ο Χάρης Γρηγορίου, πρώην αθλητικός δικαστής και νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ηρακλής στη δικαστική διένεξη με την ΕΠΟ το 2011, ήταν ο πρώτος, ο οποίος έκανε δημόσια λόγο πριν από αρκετό καιρό περί δυνατότητας του ποδοσφαιρικού Ημίθεου να ζητήσει και να πετύχει την αποκατάστασή του μέσω της ΕΠΟ, μετά τις αθωωτικές αποφάσεις των δικαστηρίων στις υποθέσεις των ενημεροτήτων.

Μάλιστα, βοήθησε με τη χορήγηση στην πλευρά του Ερασιτέχνη όλων των απαιτούμενων εγγράφων, που αφορούσαν στη σκανδαλώδη απόφαση του 2011, κατά την προετοιμασία της υποβολής του αιτήματος στην Επιτροπή Εφέσεων.

Τώρα, οι παράγοντες του Γυμναστικού βρίσκονται σε επαφή μαζί του, αλλά και με τον Αντώνη Ρέμο, προκειμένου να ζητήσουν από την πλευρά του τότε μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να επανυποβάλλει το αίτημα αποκατάστασης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ώστε να πάψει να υφίσταται το επιχείρημα, που εξέφρασαν μέσω του σκεπτικού τους τα μέλη της.

Εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, είναι πιθανόν ο Χάρης Γρηγορίου να είναι εκείνος, ο οποίος θα αναλάβει την υποστήριξη του αιτήματος του Αντώνη Ρέμου – πλέον – εξ ονόματος της τότε ΠΑΕ, με τον Γυμναστικό Σύλλογο να πραγματοποιεί πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του αιτήματος, μέσω του Γιώργου Παναγόπουλου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop