Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κινδύνεψε με μπλακ άουτ η Αττική

ΕΛΛΑΔΑ17.07.2018 | 3:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μπλακ άουτ κινδύνεψε το βράδυ της Δευτέρας η Αττική μετά από τις συνεχείς εκρήξεις που έγιναν στο κέντρο υψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ στο Κρυονέρι.

Η πυρκαγιά δημιούργησε πρόβλημα στις δύο από τους τέσσερις αυτομετασχηματιστές οι οποίοι βγήκαν εκτός λειτουργίας. Σύμφωνα με τοn ΣΚΑΪ Το μεσημέρι της Τρίτης ειδικοί πραγματογνώμονες πήγαν στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης για να διαπιστώσουν την σοβαρότητα της κατάστασης.

Η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ, η πυροσβεστική αλλά και η ΡΑΕ δεν θέλησαν να ανεβάσουν τους τόνους και περιμένουν τις τελικές εκτιμήσεις να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης