Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κοινή δράση των ιατρείων πόνου

ΤΟΠΙΚΑ02.11.2019 | 2:41 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσει την ερχόμενη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου το ιατρείο πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων στα πλαίσια της δράσης «Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας».

Το ιατρείο θα λειτουργήσει από τις 10:00 π.μ – 18:00 μ.μ με υπεύθυνη την Διευθύντρια Αναισθησιολόγο κ. Ντούβλη Στέλλα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κανονικά λειτουργεί από το 1996 κάθε Τετάρτη 09:00 π.μ – 14:00 μ.μ.

Σύμφωνα με την Διοίκηση του Νοσοκομείου η Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας έχει πλέον καθιερωθεί ως μια δράση για την ενημέρωση του κοινού και την ενίσχυση της λειτουργίας των Ιατρείων Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας στη χώρα μας. Όπως διαπιστώθηκε στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας, ο αγώνας για την λειτουργία και τη στήριξη των ιατρείων στα νοσοκομεία της χώρας είναι τώρα πιο σημαντικός από ποτέ.

Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. γνωρίζοντας την επιστημονική και κοινωνική ευαισθησία κάλεσε το Αναισθησιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Τρικάλων, να συμμετάσχει στον φετινό εορτασμό, ανοίγοντας το ιατρείο για το κοινό την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019. Στόχος είναι να παραμείνουν ανοιχτά τα Ιατρεία Πόνου και ΠΦ σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τις 10.00 – 18.00, όλα μαζί, την ίδια μέρα  ώστε να γίνει γνωστή τόσο η ύπαρξή τους όσο και το έργο τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης