Τρίτη 27.02.2024 | Εορτάζουν: Ασκληπιός, Ασκληπιάς, Ασκληπιάδα, Νήσιος, Νήσης

Κίνημα Αλλαγής: Αναδείχτηκαν τα μέλη που θα στελεχώνουν τις Συντονιστικές

ΤΟΠΙΚΑ25.06.2018 | 4:05 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα τα μέλη του «Κινήματος Αλλαγής» στα Τρίκαλα για την ανάδειξη των Τοπικών Συντονιστικών Οργανώσεων. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε ομαλά χωρίς να σημειωθούν προβλήματα στους τέσσερις Δήμους του νομού, μιας και κάλπες στήθηκαν στα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα, την Πύλη και την Φαρκαδόνα.

Η συμμετοχή και στις τέσσερις περιοχές του νομού, όπου στήθηκαν οι εσωκομματικές κάλπες χαρακτηρίστηκε ικανοποιητική καθώς μέλη και φίλοι του Κινήματος έσπευσαν να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα και να αναδείξουν τις συντονιστικές του.

Τα πρόσωπα που στελεχώνουν τις πρώτες τοπικές συντονιστικές οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής στο νομό μας, είναι με αλφαβητική σειρά τα παρακάτω:

Τοπική Οργάνωση Τρικάλων

Αντωνίου Όλγα, Βακαλόπουλος Απόστολος, Κομματάς Στυλιανός, Κωνσταντός Χρήστος, Μπούγλας Δημήτριος, Παπαγιάννης Βασίλειος και Τυφαρίκης Ευστάθιος.

Τοπική Οργάνωση Καλαμπάκας

Καρνέζης Αθανάσιος, Μιγδάνης Δημήτριος, Μπάκας Γεώργιος, Ντάφου Ελένη, Ράπτης Αθανάσιος, Σακκάς Κωνσταντίνος και Τσέρτου Αντιγόνη.

Τοπική Οργάνωση Πύλης

Ευαγγελινού Ζωή, Καραγέωργος Σωτήριος, Μαγκούνη Μαρία, Τεντολούρης Ιωάννης, Τσιάκας Ευστάθιος, Τσιρογιάννης Θωμάς.

Τοπική Οργάνωση Φαρκαδόνας

Καραμάνος Χρήστος, Λούκουρος Κων/νος, Μπουσιάκης Δημήτριος, Πλιάτσικα Βασιλική, Ρίζος Δημήτριος, Σφυρλίδας Κων/νος και Χύτας Γεώργιος.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η συγκρότησή τους σε Σώμα, για την ανάδειξη των κατά τόπους Συντονιστών (γραμματείς) και η ανάθεση τομέων ευθύνης στα υπόλοιπα μέλη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης