Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Κίνημα Αλλαγής: Το μήνυμα προς τον Στ. Θεοδωράκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ21.06.2018 | 5:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν και σε κάθε περίπτωση προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά.

Στην πρόταση αυτή, από τη σημερινή ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής, βρίσκεται το μήνυμα προς τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η ανακοίνωση αυτή είναι το προϊόν συναντήσεων αλλά και τηλεφωνικών συσκέψεων της Φώφης Γεννηματά με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, πλην του Σταύρου Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεννηματά συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο ενώ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιώργο Καμίνη και τον Νίκο Ανδρουλάκη. ¨Όπως μεταδίδεται από την Χαριλάου Τρικούπη η ανακοίνωση βγήκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας» και τονίζεται ότι «οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, υπερβάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω»

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας.

Κοινός στόχος των κομμάτων και των κινήσεων που συνθέτουν το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών.

Ενώνουμε δυνάμεις της κοινωνίας απέναντι στις συντηρητικές και αδιέξοδες πολιτικές και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιδιώκουμε τον πλουραλισμό ιδεών.

Παράλληλα όμως, μέσα από τις αναγκαίες πολιτικές συνθέσεις, υπηρετούμε την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για ενότητα.

Συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν και σε κάθε περίπτωση προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά.

Αυτό αποτελεί απαίτηση και εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του Κινήματος Αλλαγής.

Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, υπερβάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης