Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κίνημα για Προκόπη στη Ν.Δ.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ16.12.2019 | 5:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, που ήδη έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να ξαναψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για μια δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας, εσχάτως άρχισε να σχηματοποιείται ένα «Κίνημα», συγκροτούμενο κυρίως από Νεοδημοκράτες φίλους του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, πρόσωπα όπως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έχουν αποφασίσει κατά το προσεχές διάστημα να στηρίξουν με επιχειρήματα την αναγκαιότητα να προταθεί για μια δεύτερη πενταετία στην Προεδρία της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» γεγονός που έχει τη δική του σημασία στην αέναη μάχη στη «γαλάζια» πολυκατοικία, μεταξύ οικογενειών, φατριών και βαρονιών που περισσεύουν στη Νέα Δημοκρατία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης