Κυριακή 24.10.2021 | Εορτάζουν: Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

Κίνηση Ι.Μ.Τρίκκης & Σταγών

Ανακοινώσεις διάφορες17.09.2018 | 9:59 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Τρικάλων (έναντι πλατείας ΟΤΕ).
Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:30 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας» στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου. Εν συνεχεία θα συμμετέχει στην Ιερά Λιτάνευση της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας». Ακολούθως θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου κατά τήν Ιερά Αγρυπνία στην ίδια Ιερά Μονή.
Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Λογγακίου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου.
Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ζηλευτής με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Παντανάσσης» της «Ζουλιανιώτισσας».

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΤΗΣ κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου το βράδυ, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος θα συγχοροστατήσει και θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ιερά Αγρυπνία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop