Τρίτη 09.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες29.03.2019 | 9:46 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 5 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά την Γ΄ στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου εις την Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Βυτουμά. Στη συνέχεια και ώρα 9 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τους δεύτερους χαιρετισμούς της Γ΄ στάσις στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.
Το Σάββατο το απόγευμα 30 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ., θα υποδεχθεί την εικόνα της Σταυρώσεως του Χριστού από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ, στα προπύλαια του Ιερού Ναού Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό της Σταυροποσκυνήσεως.
Την Κυριακή 31 Μαρτίου (Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως) θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει εις τον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.
Το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 6:30 θα χοροστατήσει κατά τον Δ΄ κατανυκτικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.
Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών
Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια , να συμμετέχουν της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με την ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας.
Θα πραγματοποιείται και Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος κάθε Παρασκευή 21.00-22.00.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης