Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες17.05.2019 | 10:19 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος:
Την Πέμπτη το απόγευμα 16 Μαΐου, ευγενώς προσκληθείς υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Νικολάου του εκ Μετσόβου.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ όπου και θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία επί τη Μνήμη των Αγίων Θεοφάνους και Νεκταρίου, κτητόρων της Ιεράς Μονής .
Την Παρασκευή το βράδυ 17 Μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ. θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων, τα Ιερά Λείψανα των Οσίων και στη συνέχεια θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία σύμφωνα με το Μοναχικό Τυπικό.
Το Σάββατο το απόγευμα 18 Μαΐου και ώρα 7.00 στον Ιερό Ναό των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων θα παραστεί στον Μέγα Πανηγυρικό πολυαρχιερατικό Εσπερινό των Οσίων όπου θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος.
Την Κυριακή το πρωί 19 Μαΐου, ανήμερα της εορτής των Οσίων, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στη λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα.
Την Κυριακή το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό
στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων.
Την Δευτέρα το πρωί 20 Μαΐου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου Λογγά.
Την Δευτέρα το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης Καλαμπάκας.
Την Τρίτη 21 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στον ως άνω πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop